Connect with us

Salut, ce anume cauți?

Harta umilințelor din București

Fără categorie

Radiografia necosmetizată a Bucureștiului umilit

Cum arată statistic primele 200 de probleme semnalate pe harta București umilit?

Gropile, traficul și lipsa locurilor de parcare, poluarea și gunoiul au, ca o coincidență tristă, o popularitate foarte mare între problemele semnalate de bucureșteni.

Iată câteva exemple care descriu problemele identificate până acum:

„Mobilier de parc aruncat prin … parc; locurile de joacă pentru copii au fost distruse de primar, pentru a-și pune în aplicare proiectul de transformare a parcului într-un centru de distracții. Nimeni nu știe exact ce va deveni acest parc”.

„Podul Constanța, locul unde se înghesuie dimineața și seara jumătate din sectorul 1 care se duce spre oraș. În mandatul Firea a fost renovată doar partea care aparține CNCF CFR S.A., partea PMB a rămas în prag de prăbușire. Despre demararea unui proiect pentru rezolvarea situației traficului nici nu s-a pus problema”.

„Deși bulevardele sunt oarecum curate, în spatele blocurilor mizeria și jegul sunt regine. Deșeuri, mizerie, vandalism, mirosuri urâte, dezastru. De ani de zile nu există tomberoane pentru colectare selectivă în această zonă, iar gunoiul este aruncat în spațiul public. Miroase urât, arată urât! Între blocuri este mizerie”.

„Parcarea lui Firea, care nu se mai termină odată. Asta după ce, în 2016, Firea își critica predecesorii că n-au fost în stare s-o termine. Din poză se vede că nici ea nu și-a atins termenul de finalizare, 22 august”.

https://harta.bucurestiumilit.ro/

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți recomandăm și: